Bio/band


Website header

Rock & Roll in dialect

Al jarenlang is Surrender een begrip als bekende dialectband in het Zeeuwse dialect uit de regio Beveland.
Begonnen met schrijven van een tekst op een bestaand bluesnummer van Muddy Waters. Al snel volgden meerdere nummers overgoten met een eigen muzikaal sausje wat begin jaren 90 resulteerde in een album met dialectnummers. Gedurende die periode kregen ze een grote schare fans die de nummers hard meezongen tijdens grote tentfeesten. Momenteel zijn ze al 5 studio-albums en 2 live albums verder.
Een show van Surrender gaat gepaard met een “Tsunami van Rock & Roll” afgewisseld door een paar rustpuntjes, van Mötorhead tot bluesrock en sferische rockballads met dubbele solopartijen tot recht-toe/recht-aan Rock & Roll.
Heb je interesse in een Rock & Roll feest dan is Surrender er klaar voor onder hun vaste motto: BIMME DR KLAER VOE?!?!

 

Willy Berrevoets

Johan van de Swaluw Fender Tele, Vox AC30 / Fender Hotrod DeVille

Zanger-gitarist, componist/tekstschrijver, oprichter en componist van zowat alle muziek en teksten. Als geen ander is hij in staat het publiek te bespelen en de zaal vanaf het eerste nummer al in vuur en vlam te zetten.

Johan van de Swaluw

Willy Berrevoets Ludwig drumstel uit de jaren 60

Drummer, medezanger. Engineer/studiobaas van de Avalanche studio te Oost-Souburg. Tevens lid van de bekende formatie Nuff Said. In 2000 speelde de hele band in de film Wilde Mossels van Erik de Bruyn als fictieve band Paelingvet met Frank Lammers. Nuff Said droeg ook enkele nummers bij aan de soundtrack. Een van die nummers is het legendarische Lekker Dieng.

Driek Stevens

Driek Stevens Gibson SG, Fender Strat, Marshall

Gitarist/medezanger, speelt gitaar in ROLR, ooit lid van “Kam je Haar”. Afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg is Driek ook gitaar-en basdocent in verschillende stijlen, waaronder rock, pop, blues en metal. De vlammende solo’s die hij het publiek in ranselt zijn van ongekende klasse!

JP- van Haestregt

J-P van Haestregt Fender Precision USA DLX / Epiphone firebird, Markbass F500/ Tech21/SWR cabs

Bassist/medezanger. Deze Zeeuws-Vlaming heeft al een berg ervaring in diverse metalbands als gitarist en bassist. Deze rots in de branding schuwt het stevige werk allerminst wat de Rock & Roll van Surrender alleen maar naar hogere hoogten stuwt.